Över 100 000 skräcktörstande gäster ska skrämmas riktigt ordentligt i höst och till det krävs hundratals obehagliga, läskiga och skräckinjagande karaktärer. Därför letar Gröna Lund nu med ljus och lykta i de mörkaste av vrår efter 400 skräckälskande aktörer som vill agera onda väsen under Halloween-firandet.

Idag inleds rekryteringen där totalt 900 tjänster ska tillsättas. Alltifrån attraktionsförare och sockervaddssnurrare till serveringspersonal efterfrågas, men de kanske mest uppseendeväckande tjänsterna som ska tillsättas är de drygt 400 onda väsen man söker till parkens skräckhus och skräckzoner.

– Att äntligen få välkomna tillbaka våra gäster till Halloween känns fantastiskt! I år har vi också valt att anställa dubbelt så många skräckaktörer för att verkligen maxa upplevelsen. Förutom att träffa på dessa olustiga karaktärer i våra skräckhus och skräckzoner, kommer man i år också kunna bevittna en kavalkad av häftiga, obehagliga och läskiga karaktärer i en av våra stora skräckparader. Det finns få jobb där man får såväl underhålla som skrämmas samtidigt, så alla som älskar skräck och att skådespela bör verkligen ta chansen, säger Magnus Widell, vd på Gröna Lund.

Rekryteringen för onda väsen inleds idag och sista ansökningsdagen är den 23 augusti. Vill man jobba som något snällare, så som attraktionsförare, entrévärd, serveringspersonal eller någon av de andra 500 vanliga tjänsterna, startar denna rekryteringsprocess i början av augusti.

Här söker man till alla tillgängliga tjänster: https://parksandresorts.com/jobba-hos-oss/

Artikeln är publicerad i den här och flera nyhetskanaler av den svenska presstjänsten Presstjänst - den svenska skrivbyrån för företag och organisationer. Vill ni ha hjälp med att skriva era nyheter samt publicerade och distribuerade till flera svenska nyhetstjänster, journalister och nättidningar? Vänd er då till presstjanst.se i samarbete med svenskpress.se