– Vi har sedan flera år fått allt fler husbilar som hälsar på oss på Axmar Brygga, berättar grundaren och ägaren Yngve Persson. Men nu vill vi även välkomna alla med husvagn. Vi har logistikproblem vid ställplatserna vid restaurangen på grund av att vi har begränsat utrymme för husbilar och inte plats för både vagn och personbil. Men nu är vi mycket glada över att ha fixat en temporär lösning i centrala Axmar bruk. Vid Torget uppe vid Ladan intill Engelska parken och Brukscafét har vi gjort i ordning en stor ställparkering för både husvagnar och husbilar.

Där har man promenadavstånd ner till Axmar brygga och direkt närhet till badplatsen Kvarndammen och lekplats för barnen. Det finns ingen el men däremot får man utnyttja alla faciliteter nere vid Axmar Brygga.
– Det här är som sagt en temporär lösning för att vi ska kunna välkomna alla som vill hälsa på oss på Axmar Brygga och Axmar bruk den här jubileumsommaren när bruket nu fyller 350 år och det är massor av aktiviteter under hela sommaren, hälsar Yngve. Vi hoppas att till nästa år kunna ha en ännu bättre lösning för alla som kommer och hälsar på oss med både husvagn och husbil.

Ingen förbokning på Torget
Den nya rymliga ställparkeringen vid Ladan på Torget för både husvagnar och husbilar behöver inte förbokas utan det är bara drop-in och betalning med Swish 123 612 21 39
Pris 145 kr per natt. Ingen el men faciliteter som toaletter och tömning vid Axmar Brygga ingår.
Koden till dusch och WC erhålles mot uppvisande av Swishinbetalning.
Dusch: 20 kr per dusch/person. Poletter handlas i Hamnkiosken eller restaurangen.


Området för husvagnar och husbilar närmast ladan är markerad. Börjar det bli fullt kan personbilen med fördel parkeras på den rymliga intilliggande bilparkeringen.

Information om ställplatser för husbilar vid restaurangen >>

Läs mer om Axmar brygga här https://axmarbrygga.se
Besök Axmar bruks nya destinationswebb här https://axmarbruk.se

Bildtext: Axmar Bryggas ägare Yngve Persson hälsar husvagnar välkomna till Axmar bruk tillsammans med husbilsentusiasten Ingela Gustafson.