Gävle Live, tidigare känt som Gävletravets restaurang har lanserat ett nytt koncept där du som trogen travbesökare och alla nya ansikten är välkomna. Här får har du möjlighet att förutom högklassig travsport uppleva konserter, föreläsningar, After Work, familjedagar, sportsändningar och mer därtill. Restaurangen som är öppen och ger en stor närhet oavsett evenemang har plats för cirka 400 sittande gäster och den nya led-skärmen från Samsung på 7x4 meter ökar garanterat upplevelsen ytterligare.

Något för alla
Tanken bakom konceptet är att under veckan erbjuda travsport och inspirerande föreläsningar med välkända talare. På fredagar och lördagar är fokus på mysiga och tillgängliga musikupplevelser. På söndagar är det familjevänligt med en känsla av charter eller kryssning. Barnen är i fokus och det kommer bjudas på olika roligheter i form av uppträdanden, disco och ansiktsmålning. Ett perfekt sätt att spendera en söndag med familjen där barnen får ha kul och föräldrarna kan njuta av en god lunch.

Häng med på travkvällarna!
I och med det rådande omständigheterna är samtliga evenemang inte spikade ännu. Men för er som är travintresserad finns flera kvällar just för er. Samla kompisgänget eller familjen och lev er in i sporten tillsammans med god mat och dryck. Både lunch och middagstrav hittar du i Gävle Lives evenemangskalender. Där finns även information om hur du boka bord och förhandsbeställer er mat.

För mer information, evenemang och kontakt se https://www.gavlelive.se