– En perfekt plats att starta upp dagen med ett frukostmöte i en härlig miljö med den här härliga utsikten, säger nya platschefen Sture Toresson. Vi ser en jättepotential att göra något bra för att även locka hit fler Gävlebor, naturligtvis med vår nya lunchsatsningen men även för de som vill starta dagen med en enklare prisvärd frukost och möten i en lätsam och inbjudande atmosfär. Det är ju så lätt att ta sig hit från både norra och södra infarten vid E4. Vi ligger mitt emellan och man kan promenera in i restaurangen från bägge håll.

Det erbjuds två olika frukostalternativ för 49 respektive 69 kronor. Bägge alternativen innehåller kaffe eller thé och fralla med rikigt pålägg samt juice, ägg och kaviar.
– Avrunda gärna måltiden med kaffe i det trivsamma Biblioteket. Naturligtvis kostnadsfritt för våra gäster liksom fyra timmars gratis parkering.
Vår filosofi är att servera hälsosam och moderiktig mat i trevlig miljö med en känsla av att komma hem, hälsar Sture.

Om Dinners Gävle Bro
Den perfekta mötesplatsen på E4 för långväga gäster 15 mil norr om Stockholm. Placerad mellan södra och norra infarten till Gävle.
Njut av frukost, lunch eller middag i den öppna restaurangmiljön med en härlig vidvinkelvy över E4 och vidderna i både nord- och sydlig riktning.
Vi serverar moderna, trendiga, hälsosamma produkter av kunniga och motiverade medarbetare, det är det Dinners står för.
Mötesplatsen för effektiva träffar.

Lilla frukosten 49 kronor
Stora frukosten 69 kronor
Serveras varje dag kl. 08.00-11.00

Dagens lunch 99 kronor
Varje dag kl. 11.00-14.00
Dagens varmrätter inkl. sallad.
Välj mellan kött-, fisk- och vegetariska rätter.
Dessutom Dagens sallad och Dagens soppa.

Blidtext: My Hansson serverar frukost på Dinners Gävle Bro.

För mer information se
https://dinners.se/dinners-gavle