Klubbdirektör Håkan Svedman öppnade träffen med att tacka alla samarbetspartners för deras ovärderliga stöd under året. Han betonade hur viktig deras medverkan är för klubbens framgång och framtida satsningar. Därefter tog kommersielle chefen Jakob Westerlund vid och presenterade bl.a. de positiva publiksiffrorna, som vittnar om ett stort och växande intresse för Brynäs IF.

Brynäs vision att leda utvecklingen av svensk ishockey betonades under träffen. Genom deras starka identitet skapas stolta, ödmjuka vinnare både på och utanför isen. Ledorden för klubbens framtid – Hunger, Engagemang och Gemenskap – genomsyrade presentationerna och diskussionerna.

Sportcheferna Johan Alcén och Erika Grahm dela med sig av det senaste från respektive lagbygge. Deras engagemang och insikter gav deltagarna en tydlig bild av de spännande utvecklingar som pågår inom både herr- och damlaget. Med dessa nya satsningar ser framtiden ljus ut för Brynäs IF, och spänningen inför kommande säsong är påtaglig.

Mästerkocken och styrelsemedlemmen Markus Aujalay stod för en smakrik presentation av höstens inspirerade menyer. Deltagarna bjöds på enklare sommarplock medan Aujalay berättade om de kulinariska nyheterna som väntar i arenans restaurang. Självklart fick alla även provsmaka några av de nya rätterna, vilket skapade stor entusiasm.

Sammantaget var det en mycket lyckad eftermiddag som inte bara summerade säsongen som gått, utan också lade grunden för en stark och framgångsrik framtid för Brynäs IF och deras partners. Det var en eftermiddag fylld av inspiration, nätverkande och förväntan inför vad som komma skall.