– Mycket enkelt så blir man medlem genom att anmäla sig till vårt nyhetsbrev och får 10 % rabatt på våra luncher, berättar platschef Sture Toresson. Rabatten dras av direkt i kassan när du som gäst anger ”Dinners Lunchklubb” och ditt företag.
Vi kommer att bjuda in företag till det här men det är också möjligt för företagen att själva registrera alla som vill vara med i lunchklubben från just deras företag. Som en extra krydda så kommer vi att lotta ut ett par slumpmässiga luncher varje månad till de medlemmar som besöker oss.

Som medlem betalar var och en sedan endast 98:- för lunchen (ord. pris 109:-). Lunchen serveras vardagar kl. 11.00-14.30.

Anslut er till Dinners Lunchklubb här
Var och en från ert företag som vill ansluta sig till Dinners Lunchklubb anmäler sig själv eller genom administratör med namn, företag och e-postadress till vårt nyhetsbrev där vi varje vecka mailar ut vår meny. Dinners Gävle Bro förbehåller sig rätten att sätta upp information om Dinners Lunchklubb och veckomatsedel på er anslagstavla. Anmälan till Dinners Lunchklubb på Gävle Bro:
dinnerslunch.yodo.se/nyhetsbrev

Lunchen på Dinners Gävle Bro
Komplett lunch inkl. smör, bröd, salladsbord, måltidsdryck och kaffe. Förutom två unika rätter så serveras dagligen serveras även pannbiff med löksky och pressgurka, glacerad fläskytterfilé, dagens sallader och veckans vegetariska.

Se och skriv ut veckans meny här https://dinnerslunch.yodo.se/print?c=lunch&s=20&week=0&menu=1

Om Dinners Gävle Bro
Den perfekta mötesplatsen på E4 för långväga gäster 15 mil norr om Stockholm. Gratis parkering och strategiskt placerad mellan södra och norra infarten till Gävle.
Njut av frukost, lunch eller middag i den öppna restaurangmiljön med en härlig vidvinkelvy över E4 och vidderna i både nord- och sydlig riktning.
Vi serverar moderna, trendiga, hälsosamma produkter av kunniga och motiverade medarbetare, det är det Dinners står för.
Mötesplatsen för effektiva träffar.

För mer information se https://dinners.se/dinners-gavle