– Det är ett perfekt tillfälle för att utforska vattnet tillsammans med andra nybörjare och njuta av naturen och utsikten i vackra Axmar hamn, säger Kenneth Asp som driver Axmar Kajak och Kajakshopen i Söderhamn.

Dessutom kan man få testa på en SUP! Men vad är egentligen en SUP? SUP står för Stand-Up Paddleboarding och är en populär vattensport som har blivit alltmer populär de senaste åren. Det handlar om att stå upp på en stabil bräda och använda en paddel för att förflytta sig över vattnet. SUP erbjuder en unik upplevelse, där du kan njuta av stillheten på sjön eller utmana dig själv med vågor på havet. Det är en rolig och mångsidig aktivitet som passar alla åldrar och färdighetsnivåer.

– Att prova på paddling ger nybörjare en fantastisk känsla av glädje och upplevelse. I den här natursköna hamnen med orörd skärgård blir upplevelsen ännu mer speciell, säger Kenneth. När man för första gången sätter sig i en kajak eller kanot och tar de första paddeltagen, känner man verkligen spänning och förväntan i luften. Det är en verklig känsla av frihet när man lär sig att manövrera paddeln och känna vattnet mot skrovet och man glider fram. Man kan utforska vattnet på ett sätt som annars inte är möjligt och upptäcka nya vyer och perspektiv.

Föranmäl er för att säkra er plats och upplev den spännande världen av paddling i sommar.
Ta med familjen, vännerna och njut av en dag vid vattnet fylld med roliga äventyr i härliga Axmar bruk. Grundläggande teknikinstruktioner och säkerhetsråd ingår naturligtvis.


Datum prova-på-dagar: 8:e juli och 29:e juli
Tid: Kl. 13–15.
Plats: Hamnen intill Axmar Brygga
Vi ser fram emot att träffa er där!

Större sällskap även andra datum.
Vet ni om att ni vill göra en längre tur så kan ni förboka här https://kajakshopen.com/uthyrning

Ring för mer information
Kenneth Asp
070-33 60 191
Bokning och uthyrning sker genom
kajakshopen.com