Kitchen Living Dining Concept Store

Kitchen Living Dining Concept Store är en imponerande tvåvåningsbutik som fokuserar på heminredning och erbjuder en inspirerande samling av funktionell design och högkvalitativa produkter för köket, hemmet och bordet. De stoltserar med hela sin repertoar av danska varumärken och ger en förstklassig service genom kunnig och professionell vägledning till sina kunder när de utforskar de olika avdelningarna. Hos dem hittar du ett unikt sortiment av produkter från erkända danska toppmärken inom interiör, köksredskap, bordsdukning och badrum.

Deras varierade sortiment speglar de senaste trenderna inom köksutrustning och heminredning samtidigt som det tillgodoser önskan om estetiskt tilltalande och funktionella produkter för hemmet. Läs mer om Kitchen Living Dining här.

Kitchen Living Dining Concept Store är belägen på Niels Hemmingsens Gade 28, vid Gråbrødretorv, en central plats mitt i hjärtat av Köpenhamn.

HAY House

Mitt på Strøget, Köpenhamns populära shoppingstråk, finner du det välbesökta möbelhuset HAY, som stoltserar med sin flaggskeppsbutik - ett absolut måste för besökare i staden! HAY House är inhyst i en jugendstilsbyggnad på Amagertorv och sträcker sig över fyra våningar.

De två första våningarna bjuder på en harmonisk kombination av arkitektur, konst och design där varumärket presenterar sina produkter i olika inspirerande miljöer. Funktionella möbler och designprylar i otraditionella former sammanvävs med lekfulla små detaljer – allt från kuddar och handdukar till väggklockor och vaser. Här kan du låta dig inspireras av modern dansk design, testa sittkomforten i möbler och kanske hitta något vackert att ta med hem.

HAY House hittar du på Østergade 61, Köpenhamn.

Torvehallerne

Även om det inte är en traditionell butik, är detta ett matmecka som inte bör missas. Torvehallerne är en matmarknad med ett brett utbud av delikatesser, lokala råvaror, färska råvaror och restauranger som erbjuder smakrika rätter från hela världen. Här finns slaktare, fiskhandlare, ostbutiker, bagare och grönsakshandlare som erbjuder ett omfattande sortiment av färskvaror och delikatesser. Utöver detta finns även flera specialbutiker med ett rikt utbud av kryddor, choklad, olivolja, vin och delikatesser från länder som Italien, Frankrike, Spanien och Kina.

Förutom matvaror erbjuder saluhallen också många alternativ för att avnjuta måltider på plats eller för att köpa med dig och njuta av i någon av de närliggande parkerna.

Torvehallarna ligger på Frederiksborggade 21, Köpenhamn.