Ett prisvärt äventyr för hela familjen

För endast 99 kronor får barnen njuta av en fantastisk söndagsupplevelse med premiär söndag den 31 mars. Barnen erbjuda en generös buffé att välja med lockande alternativ som pannkaka med sylt och grädde, klassisk köttfärssås med pasta, eller den aptitretande laxen serverad med kokt potatis och en svalkande citron- och dillsås. För de som föredrar grönt erbjuds även fräscha grönsaksstavar som tilltugg.

Underhållning för små och stora

Men maten är inte det enda som lockar. Axmar Brygga har en rad spännande aktiviteter för barnen under Familjesöndagarna. På festvåningens loft väntar en sagolik upplevelse där barnen kan fördjupa sig i en barnbio på storbildsskärmen. Godis och leksaker står redo för att förgylla dagen för de små. Medan barnen roar sig på loftet kan föräldrarna njuta av en lugnare stund och avnjuta sin måltid i restaurangens bekvämlighet.

Söndagar att minnas

Familjesöndagar på Axmar Brygga är inte bara en måltid, det är en upplevelse för hela familjen. Med en välkomnande atmosfär, prisvärd mat och underhållning för alla åldrar är det en perfekt plats att tillbringa tid tillsammans. Så varför inte göra söndagarna till en höjdpunkt i veckan och skapa minnen som varar livet ut? Välkomna till Axmar Brygga för en vårfest som ingen annan!

För mer information och bordsbokning se:
https://axmarbrygga.se/sv/contact