Axmar Brygga har även MC-träffar på måndagar och träffar för entusiastbilar tisdagar så det kan verkligen bli en lyckad heldag för alla med intresse för både motorer, natur och kultur.

Under lördagar med start 15 juli så kommer det att gå dagsturer med MS Hulda från Söderhamn till Axmar bruk och tillbaka. Båten avgår från Söderhamn klockan 09:00 och beräknas anlända till Axmar skärgård klockan 11:00. Sedan är det dagsturer med plats för ett 20-tal personer klockan 12.00 och 14:00 innan båten åker tillbaka mot Söderhamn kl. 15.30.
Då har dagsresenärerna god tid på sig att njuta av mat och dryck i Axmar och även besöka marknadslördagarna i bruket som är mycket uppskattade. Dessutom möjlighet att ta del av kulturreservatet med bl.a. Engelska parken och mycket annat vackert och intressant på bruket

Dessutom kan alla som vill utforska skärgården själva hyra kanoter och kajaker från Axmar Kajak och Axmar Brygga lånar ut roddbåtar gratis till sina husbilsgäster. Dagliga båtturer för mindre sällskap samt säl- och havssörnssafarin erbjuds av Axmar B&B/Kryddan i tillvaron. Så det finns onekligen flera fina möjligheter och sätt att få tillgång till havet för er som vill utforska porten till Norrlands orörda skärgård i sommar.

Erbjudanden: Entreprenörerna på bruket har även särskilt förmånliga erbjudanden för de som bokat de officiella båtturerna. Se aktuella erbjudanden här https://axmarbruk.se/erbjudanden-batresor-2023

För inspiration och lite mer information se filmen här https://youtu.be/hXLYlOHLQG0

För mer information och bokning se https://axmarbruk.se/evenemang

För mer information om sommarens båtturer
Sören Calleberg
Ordförande Föreningen Hyttan
076-105 36 49‬
soren.calleberg@gmail.com