Premiär för MC-träffarna är det måndag den 3 juli och för bilträffarna är det tisdag den 4 juli. Uteserverigen Kajkanten hålls öppen vid vackert väder där ni kan njuta av både ekipagen och solnedgången.
Ett riktigt smakrikt erbjudande till alla som kommer med och på MC samt i entusiastbil är att sällskapet erbjuds att köpa Sveriges godaste sommarsmörgås, Axmars Landgång, för endast 99:- (ord. pris 149:-). En kulinarisk läckerhet med varmrökt lax, klassisk Axmarröra, räkor samt gravad lax med hovmästarsås på mörk kavring.

Erbjudandet gäller mot uppvisande av mc- eller bilnyckel vid beställning och att ekipaget är parkerad vid angiven plats i hamnen eller i anslutning till restaurangen.
Varmt välkomna att att åka på utflykt efter vackra Jungfrukusten för att träffas vid porten till Norrlands skärgård.

Båtturer för de som vill göra en timmes utflykt i den orörda norrlandskärgården kommer också att vara möjlig dessa dagar. Se separat artikel för mer information om detta.

Plats: Avgränsad plats i hamnen vid Axmar Brygga.
Arrangör: Axmar Brygga
Kontakt: bokning@axmarbrygga.se

Bordbokning >>

Se hela kalendern här »

Om Axmar Brygga
Vill ni njuta av riktigt god mat med nära och kära i en härlig atmosfär? Då hälsar vi er varmt välkomna till oss på Axmar Brygga i vackra Axmar bruk. För att nå kusten svänger ni av E4 mellan Gävle och Söderhamn. Här erbjuds ni en magnifik panoramautsikt över orörd skärgårdsmiljö smyckat med ett otroligt rikt fågel- och djurliv. Havskrogens gäster från både när och fjärran får uppleva en unik kombination av kustatmosfär och gastronomi genom alla årstider. I slaggstensbyggnaden där restaurangen och konferens/festlokalerna är inhysta lagrades tidigare, från 1870-talet till början av 1900-talet, stångjärn och säd.
Separata vår-, sommar- och höstmenyer i kombination med ett av Östersjökustens mest välbesökta och uppskattade julbord ger smakrika minnen för livet. Restaurangen ligger i hamnområdet på det anrika bruket.

För mer info se: https://axmarbrygga.se

Om Axmar bruk
Axmar bruk är Gästriklands första och hittills enda kulturreservat. Det omfattar en välbevarad hytta, en vacker engelsk park och hamnområdet med utställningslokal och båthus. Axmar bruk ägs av den ideella föreningen Hyttan, som sköter reservatet på uppdrag av Länsstyrelsen Gävleborg.
Axmar Brygga Havskrog är inrymd i en gammal magasinsbyggnad vid hamnen. Den byggdes på 1870-talet av slaggsten från järnbruksdriften. Axmar Brukscafé finns i den gamla orangeribyggnaden och på bruket finns även Axmar Bruksbod med Bed & Breakfast.
Föreningen Hyttan tillsammans med ett antal offentliga aktörer samt entreprenörerna på orten arbetar aktivt med att utveckla Axmar bruk som besöksmål. Det bygger på vår orörda kultur- och naturmiljö.

För mer info se: https://axmarbruk.se