Efter att med stor framgång ha drivit Gavle Central Konferens i 13 år säljer nu Helene Göthe-Lorenz sin verksamhet.

- Det känns vemodigt men ändå helt rätt, säger Helene Jag startade uthyrning av konferenslokaler i Centralstationen i Gävle 2003 och idag är verksamheten väl etablerad med en stor kundkrets. Jag är både stolt och glad.

Helene läser sedan i höstas Kommunikationsprogrammet på Högskolan i Gävle och kommer nu att ägna sig på heltid åt sina studier.

Ny ägare till verksamheten är Annika Wiberg, Marknadsskaparna AB. Annika tog över den 12/2 och kommer att fortsätta att driva anläggningen i samma anda som Helene gjort under sina år.

-Helene har inarbetat ett väl fungerande koncept, med nöjda kunder, så jag ser ingen anledning till att ändra på detta, säger Annika.

Annika Wiberg har sedan 2005 drivit företaget Marknadsskaparna AB och förvärvet av Gavle Central Konferens blir ett komplement till den tidigare verksamheten med mässor, event och andra arrangemang.

- Med mitt stora nätverk och erfarenhet av att arbeta med marknadsföring och försäljning ser jag goda möjligheter att utöka beläggningen och även utveckla verksamheten med spännande föreläsningar och olika temaaktiviteter, berättar Annika, men poängterar igen att den dagliga verksamheten kommer att följa de väl inarbetade rutinerna och det höga kvalitetstänket.

Gavle Central Konferens ligger 1 trappa upp i Centralstationen i Gävle och har 7 st konferensrum, där det största tar upp till 60 personer och det minsta rymmer ca 4-6 personer och passar utmärkt för t ex intervjuer eller andra enskilda samtal. Kunderna är företag, föreningar, organisationer och offentlig verksamhet.