Joakim Carlsson sålde Sibylla-restaurangen 2007 men är nu redo att på nytt ta sig an Valbo Köpcentrum eftersom besökarna där förtjänar ett första klassens Sibyllakök.
Tillsammans med restaurangchef Sandra Strand öppnar Joakim Carlsson upp köket med flera generösa erbjudanden som gäller under hela maj månad.
- En av anledningarna till att jag köper tillbaka verksamheten är att jag har så otroligt duktig personal i Vemdalen som jag vill erbjuda jobb efter vintersäsongen, säger Joakim Calrsson. Tack vare att Sandra Strand går in som restaurangchef blir den här affären möjlig. Sandra kommer att borga för en stabil drift och bra service vilket känns
mycket bra. Sen tror jag starkt på att Valbo Köpcentrum med Ann-Sofie Wesslén-Weiler och Benny Andersson vid rodret kommer kommer att fortsätta utvecklas.
- Matutbudet i ett köpcentrum är otroligt viktigt, vi vill få gästerna att äta här för att kunna shoppa några extra timmar innan de åker hem och då
måste det finnas något för alla, fortsätter Joakim Carlsson. Därför blir det en utmaning för mig att bedriva ett
ledande kök i Sibyllakedjan och samtidigt vara en god samarbetspartner för Valbo köpcentrum.
Joakim Carlsson, som jobbat inom företaget sedan 2003, kommer att klara den utmaningen! Han har under åren öppnat upp flera Sibyllakök, bland annat i Vemdalen och Gävle, studerat ekonomi på IHM Business School samt varit VD för Nordic Fastfood, som driver Sibyllakedjan, och där han fortfarande är verksam som styrelseordförande.