- Det är tredje året i rad vi spelar Christer Klasson, en av Sveriges bästa farsförfattare, säger Hasse Berkvist. Den första var ”Två bröder emellan”.
Bröderna Gustaf (Michael Skoglund) och Ingmar (Joakim Hägglund) har delat på sin tidigare verksamhet, affären ”Däck & Musik” och hotell- och restaurangrörelsen Glädjegården. Gustaf lagar numer motorsågar och Ingmar har slagit sig ihop med ”Lufsen” (”Lumpen” Lundberg) och Virena (Vicky Gustafsson) och driver konferenscentret ”Glädjegården” där man i moderna anda satsar på event som ”singelträffar”. von Bengtssons, det vill säga Bengt (Christer Berg, ny i Dramatörerna) och Monika (Marie Edefors, come back) kommer till singelträffen med stora förväntningar. Hans-Rutger Vällingstråle (Dick Gillving, debutant i Dramatörerna) dyker också upp och är sugen på... ja, vad då?
Som vanligt när Christer Klasson är inblandad så blir det många förvecklingar och skratt. Man behöver inte gå till doktorn för att må bättre, man kan ordinera sig själv lite skrattsalva genom att komma till Oslättfors Dramatörer och få sig en rejäl dos!
Premiär 3 juli vid Kyrklängan Oslättfors, en av Sveriges vackraste teaterscener!